tag:blogger.com,1999:blog-1291695357601500602.post5730976810777786711..comments2024-02-09T18:07:46.603+01:00Comments on Smakuje jak u Marty: Bokuły w panierceMartahttp://www.blogger.com/profile/14192285700810933241noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1291695357601500602.post-53446091446996993732012-10-13T18:28:43.517+02:002012-10-13T18:28:43.517+02:00Nie mogę się zgodzić. Nie są mięciutkie ale raczej...Nie mogę się zgodzić. Nie są mięciutkie ale raczej al dente. To wszystko zależy jakie kto woli. Jeśli mają być mięciutkie trzeba je zblanszować, jeśli chrupiące zapanierować surowe :)Martahttps://www.blogger.com/profile/14192285700810933241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291695357601500602.post-33103899359353834642012-10-13T13:24:20.417+02:002012-10-13T13:24:20.417+02:00Wcale nie miękną są bardzo twarde jak się ich nie ...Wcale nie miękną są bardzo twarde jak się ich nie ugotuje!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291695357601500602.post-58669577346276671062012-03-24T19:07:36.153+01:002012-03-24T19:07:36.153+01:00Widzę, że przepis podobny do mojego ;) chociaż ja ...Widzę, że przepis podobny do mojego ;) chociaż ja unikam gotowania, bo brokuły wrzucone na głęboki tłuszcz i tak idealnie miękną :) pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10472035154970769089noreply@blogger.com